во ,

Дајте ми еден килограм кашкавал…

Во македонски супермаркет еден муштерија ѝ вели на продавачката:

– Дајте ми еден килограм кашкавал.


Продавачката:

– Извинете, може ли да направиме едно селфи?


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Почитуван Судија, овие хулигани ме нападнаа…

Мујо се јавил во полиција: „Добар ден, дали е тоа полиција?“