во ,

Дајте ми ја буквата В за на ланче….

Некоја бабичка оди во златара и вика:

– Дајте ми ја буквата В за на ланче.


А златарот и одговара:

– Немаме, се потроши, знаете гужва е сега.

– Леле, и сега што да му купам на Вилипче за матура?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го вика Трпе Пецко да му прави друштво ќе оди кај очен доктор да му препиши наочари слабо гледа…

Дај, види дали работи трепкачот на твојата страна….