во ,

Дај бе една карта у п*ку матер!

Еден нервозен човек влегува во патнички автобус и му вика на возачот:

– Дај бе една карта у п*ку матер!


Возачот:

-Еве бе еве карта, само не пцуј деца мали се возат позади.

Човекот:

-Гајле ми е бе гајле слободна држава е ова у пи*ку матер!

Возачот:

-Абе што толку си нервозен што е проблемот?

Човекот:

-Се оженив бе се женив у пи*ку матер!

Возачот:

-Еми ако супер е тоа!

Човекот:

-Трудна е у пи*ку матер!

Возачот:

-Еми ако де тоа е уште поубаво.А машко или женско?

Човекот:

-Машко е у пи*ку матер!

Возачот:

-Ако де, тоа е уште поубаво, прво па машко, еее што убаво!

Човекот:

-Црнче е!

Цел автобус сите заедно:

– Аииии у пи*ку матер!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Познати личности кои тотално го променија стилот и изгледот

Како изгледале 15 познати актерки на почетокот на нивните кариери