во ,

Дај прашај ме како се чуствувам!

Доаѓа една баба кај друга баба и и вика:

– Дај прашај ме како се чуствувам!

Реклама

– Чекај да ти сварам кафе прво.

Поминуваат 15 минути…

– Дај прашај ме ма како се чуствувам!

– Добро! Како се чуствуваш?!

– Ќути не прашувај!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Американецот вика: Јас сум мен…

Има ли некој ваква колааааааа!!