во ,

Да пливаме до таму! – и се фрлил во водата.

Четворица мажи на различна возраст после бродолом падне на пуст остров. Откако го обиколиле островот, виделе дека во непосредна близина има друг остров, кој бил населен само од голи жени.

20-годишниот:


– Да пливаме до таму! – и се фрлил во водата.

30-годишниот:

– Може да има ајкули… Да направиме сплав!

40-годишниот:

– Како па да не! Ќе сме пливале… Тие нека дојдат!

60-годишниот:

– Што ќе пливаме натаму-наваму, кога и одовде сè гледа добро…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кажувај каде си го скрила, зошто ќе ве…

Дами и господа, достигнавме висина од десет илјади метри, температурата надвор е -50 степени…