во ,

Да ти купам во продавницата од спроти или таа подалеку?

Таткото го вика синот:

-Сине, иди купи Coca Cola!


-Шише или лименка?

-Шише.

-Ладна или обична?

-Ладна.

-Да ти купам во продавницата од спроти или таа подалеку?

-Сеедно!

-Ти ќе ми дадеш пари или мама?

-Јас ќе ти дадам, само оди и купи ја таа проклета Coca cola!

-Сега или покасно?

-СЕГА! Ако не отидеш ќе те утепам нема да можеш да седнеш на столица!

-На дрвена или на пластична?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Да ти кажам една случка. Еден човек оди на лов, ама место пушка, по грешка носи чадор…

Ќе ви поставам неколку прашања. Колку е два по два?