во ,

Два вампири, татко и син, летаат ноќе и вели таткото на синот…

Реклама

Два вампири, татко и син, летаат ноќе и вели таткото на синот:

– Ќе одиме во тоа село долу, ќе избереме двајца луѓе, ќе им ја испиеме крвта, па после ќе одиме во следното село.

– Но, тато, зошто не слетаме убаво во ова село и на сите да им ја испиеме крвта?

– Сине мој, па ние сме вампири, а не банкари.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дакота Фенинг (30) откри слатка причина зошто Том Круз и праќа роденденски подарок секоја година

Маж и жена силно се скарале и жената му се заканува…