во ,

Две плавуши играат одбојка и еднава вика: Кош…

Реклама

Две плавуши играат одбојка и еднава вика:

-Кош!!

А на тоа другата и враќа:

-Не е воа фудбал ма, глупа!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дедо Перо оде на доктор, и му вика: – Докторе имам проблем, че качам на првата-добро е, на втората- не е лошо, на трет’та- едвај, а на четврт’та-нема шанси…

Бабо, куде отиде тато? Ене га у собу тражи раствор за трипер…