во

Девојката: Пушиш ли?

Дечкото: Сакам да те оженам.

Девојката: Пушиш ли?

Дечкото: Да.

Девојката: Колку кутии на ден?

Дечкото: Само една.

Девојката: Колку време пушиш?

Дечкото: 25 години.

Девојката: Што? 25 години,по една кутија на ден од 60 денари,ти излегува 547,500 денари.За тие пари си можел да купиш Ламборџини!

Дечкото: Ти пушиш ли?

Девојката: Не.

Дечкото: Епа тогаш каде е твоето Ламборџини?

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

На колку парчиња сакате да биде исечена пицата, на 6 или 12? ​

Боже, мили, па каде беше цели седум дена?