во ,

Девојко знаеш дека си поубава без наочари…

Реклама

– Девојко знаеш дека си поубава без наочари?!
– Абе јас не носам наочари !!
– Ти не носиш, ама јас носам…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влага Цветко у црква и му вика на попот…

Кај студираш…