во ,

Девојчиња! Ако слушнете Мали Ѓокица да рече нешто безобразно сите да излезете надвор…

Реклама

Си бил Мали Ѓокица и зборувал многу безобразно. Еден ден учителката ги свикала девојчињата од класот и им вели:

– Девојчиња! Ако слушнете Мали Ѓокица да рече нешто безобразно сите да излезете надвор.

Утредента Мали Ѓокица оди во училиште и вика:

– Девојчиња!… , Кај мене во маало се гради јавна куќа.

Сите девојчиња изкегуваат надвор, а Мали Ѓокица им довикува:

– Не трчајте бе ку**и!… Уште не е доградена.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегол првиот и еве ги прашањата: Кога почнало илинденското востание?

Најжешките кралски мажи, според обичните луѓе