во ,

Дедо Господ решил да расфрла убави девојки на Балканот. Изнајмил еден авион и ја започнал акцијата…

Реклама

Дедо Господ решил да расфрла убави девојки на Балканот. Изнајмил еден авион и ја започнал акцијата.

Почнал да расфрлува во Словенија, во Србија, во Хрватска, во Албанија, во Бугарија, во Грција. Стасале и до Македонија и пилотот прашува:

– Господи, а тука?

– Абе ти луд ли си? Па нели од тука ги товараме!!!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Момче и девојка водат љубов и во еден момент момчето забележало слика на еден маж на нејзината маса…

Еден полицаец си ја изгубил капата и ја нашло некое дете. Чичко твоја да не е оваа капа…