во ,

Дедо доаѓа кај докторот да се жали…

Реклама

Дедо доаѓа кај докторот да се жали:

– Докторе, јас секоја ноќ кога одам до бањата, самиот Бог ми го пали светлото и кога излегувам, самиот Бог ми го гаси светлото.

Докторот:

– Дедо, дали сте дојдени со вашата жена? Ако сте, нека влезе, а вие дедо, ве молам излезете.

Дедото:

– Милка, влези душо.


Докторот:

– Бабо, дали дедото во последно време е добро? Се жали дека кога оди во бањата, самиот Бог му го пали светлото, а кога излегува, самиот Бог му го гаси светлото.

Бабата:

  • ЃУБРЕ ЕДНО, ТОЈ МОЧА СЕКОЈ ДЕН ВО ФРИЖИДЕРОТ!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Синот доаѓа кај татко му и му се жали дека на плажа ниту една девојка не сака да зборува со него…

Телесно позитивна инфлуенсерка станува вирална со прикажување како изгледа женското тело без филтри