во ,

Дедо се возел во својата запрежна кола во периферијата на градот…

Реклама

Дедо се возел во својата запрежна кола во периферијата на градот. Во пресрет му иделе две девојки од занаетот.

– Што правите, девојки? – прашал дедото.

– Дедо, се правиме за 500 денари.

– Качувајте се во колата!

Старецот ги однел на лозјето и им дал по една мотика.

– Ама дедо, тоа не можеме!

– Нели рековте дека правите сé за 5оо денари?!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добар ден, апчиња против инат…

Докторе толку ми е страв, што порадо би родила три деца отколку да го поправам забот!