во ,

Дете му седнува во скутот и Дедо Мраз го прашува детето неколку прашања и му дава подарок…

Во еден трговски центар организирале новогодишен настан за деца со Дедо Мраз.

Дете му седнува во скутот и Дедо Мраз го прашува детето неколку прашања и му дава подарок, но со микрофон, за да се слуша низ целиот трговски.


Доаѓа малиот Зоки и седнува во скутот на Дедо Мраз:

– Внучко ти како се викаш?

– Зоки.

– А кој беше послушен преку целата година и правеше сѐ како што ќе каже мама?

– Тато!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Убавици од Мис Универзум кои се уште изгледаат прекрасно

15 Познати дами кои докажаа дека не ни треба шминка за да бидеме убави