во , ,

Доаѓа еден човек во крчма во некое село, и по многу пива, газдата сакал да му земе уште некоја пара…

Реклама

Доаѓа еден човек во крчма во некое село, и по многу пива, газдата сакал да му земе уште некоја пара, па му вели:

– Во онаа соба имам коњ. Да се кладиме во 200 евра дека нема да успееш да го насмееш!

Оди човекот во собата, коњот почнува да се кине од смеа, да се валка, да вреска…

И човекот добива 200 евра. По една недела, се враќа човекот во крчмата, коњот се уште се смее, а газдата сакал да ги врати парите – со камата.

Му вели:

– Еј, ајде види дали можеш да го растажиш оној коњ? Да се кладиме во 1000 евра дека нема да ти успее!

Човекот влегува во собата, по една секунда коњот престанува да се смее, почнува да воздивнува, целосно депресивен…

Газдата на крчмата го прашува човекот:


– Кажи ми, мајку му… како успеа!?

Човекот вели:

– Првиот пат му реков дека имам поголем п***с од него, а сега му го покажав…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Седнале маж и жена во елитен ресторан на вечера…

Мажот дошол дома од работа и ги нашол трите деца надвор во дворот…