во ,

Доаѓа змеј во студио за тетоважи и го прашува тату мајсторот…

Реклама

Доаѓа змеј во студио за тетоважи и го прашува тату мајсторот:

– Што ќе правиме за тебе, Змеју?

А змејот вели:

– Може еден селјак на рамото.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влетува пензионер во аптека…

Влегуваат три наркомани во такси и таксистот забележува дека се напушени…