во ,

Доаѓа мажот дома од кладилница и ù вика на жена му…

Доаѓа мажот дома од кладилница и ù вика на жена му:

– Ме из*ба Интер.

А таа вика:

– А мене Милан.

Мажот:

– Дај да видам ливчето.

Таа:

– Не ми остави ливче.

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како раскинуваат Економист, психолог, филозоф, стоматолог, правник, информатичар, лингвист, книжевник и биолог…

Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација….