во , ,

Доаѓа мажот дома пијан. Жената му удира шамар и вели…

Реклама

Доаѓа мажот дома пијан. Жената му удира шамар и вели:

– Ќе пиеш ли уште?

Мажот молчи.

Жената повторно му удира шамар:

– Ќе пиеш ли уште?

Мажот пак молчи.


Жената трет пат му удира шамар и повторно прашува:

– Ќе. Пиеш. Ли. Уште?

– Добро, налеј уште една кога веќе толку си запнала.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Пати познатите личности носеа иста облека, покажувајќи колку убави можат да бидат сите тела

Во една мала земја, политичар најавил голем митинг за да го презентира својот нов план за економски раст…