во , ,

Доаѓа Рамбо во болница да ги провери сперматозоидите…

Реклама

Доаѓа Рамбо во болница да ги провери сперматозоидите. Му дале шишенце и списание, а тој се побунил:

– Дајте ми тегла, ова е малку за мене!

Му дале тегла и тој оди во купатило и потоа се слуша од купатилото:

– Аааааауууууууу… Излегува и ја прашува докторката да му даде една крпа. Му дале крпа и повторно се слуша од купатилото:

– Аааааауууууууу… Повторно излегува и бара да му ја наквасат крпата. Му ја наквасиле крпата и тој се враќа повторно во купатилото, од каде повторно се слуша:

– Ааааааауууууууу…

Конечно излегува Рамбо од купатилото и повикува:

– Па може ли некој да ми ја отвори оваа тегла!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат дебел и слаб…

13 Жени кои докажаа дека имаат совршена смисла за хумор и го вртат светот околу себе