во , ,

Доаѓа синот доцна дома и таткото го прашува…

Реклама

Доаѓа синот доцна дома и таткото го прашува:

– Каде беше?

– Во полиција.

– Зошто те уапсија?

– Затоа што возев преспоро.

– Мислиш пребрзо.

– Ма не, да возев пребрзо немаше да ме фатат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа мажот дома и од врата ја прашува жената…

Ева го прашува Адам…