во ,

Добро бе друже, пола саат збориме за жени, а ти уста не отвори!

Седат Мујо и Хасо во кафана и разговараат за жени. Хасо зборува цело време за плавуши со долги нозе и најголем број на градник, а Мујо само клима со главата и не се изјаснува.

Хасо едно време му вика:


– Добро бе друже, пола саат збориме за жени, а ти уста не отвори!

– Абе Хасо, не сум ја така прибирлив како тебе…

– Е, добро, каква жена ти би сакал да имаш? – прашува Хасо

Мујо се насмевнал и му рекол:

– Паранормална!

Хасо збунето го погледнал па му вели:

– Е каква е таа паранормална?

Мујо одговара како од пушка:- Да има пари и да е нормална!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ако умрам прв, ќе се ожажиш ли пак?

Злато, ако ме сакаш, оди до тобакото, купи едно шише вино да пивнеме…