во ,

Добро, слушнете ја мојата приказна… Се сомневав дека жена ми ме изневерува и се вратив 2 часа порано од работа….


Се договориле Бог и Свети Петар дека во рајот ќе примаат само необични случаи. Дошол еден ден некој човек и чукнал на вратата на рајот.

– Примаме само необични случаи!

– Добро, слушнете ја мојата приказна… Се сомневав дека жена ми ме изневерува и се вратив 2 часа порано од работа. Трчајќи се качив на 11 спрат и влегов дома. Ја начекав жена ми гола на кревет. Излегов на тераса и начекав гол маж како се држи за гелендерот и виси. Земав чекан и му ги скршив прстите, но падна на меко и преживеа, па јас се разбеснев и го фрлив фрижидерот врз него. И во тој момент добив мозочен удар од среќа и … Еве ме овде.

– Добро, примен си.


После кратко време, некој пак чукнал на вратата.

– Примаме само необични случаи!

– Добро, сослушајте ја мојата приказна. Бидејќи беше топло, јас вежбав на тераса. Во истиот момент се лизнав и паднав. Се фатив за гелендерот на терасата и си реков во себе: Будало, Бог ти го спаси животот. Во тој момент дојде еден манијак, ми ги скрши прстите со чекан и јас паднав пред зградата. Си реков во себе: Бог ти го спаси животот по втор пат!, кога ете фрижидер падна врз мене… и еве ме овде.

– Добро примен си.

Кога, после некое време пак некој чука.

– Примаме само необични случаи!

– Добро, сослушајте ја мојата приказна… После добар секс, седам јас сокриен во фрижидерот…

Господ почнал на глас да се смее, а Свети Петар:

– Добро, добро, може да влезеш!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Дизајнери кои пиеле директно од изворот на инспирацијата

Од каде ти е пингвинов?