во ,

Докторе, имам осум деца и сите се црни како мене, само ова е бело…

Реклама

Еден црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џонс и со остар глас му вика:

– Докторе, имам осум деца и сите се црни како мене, само ова е бело. А ти си единствениот белец во радиус од 200 км, кажи ми искраено, шо си праел со жена ми?

– Не е тоа што мислиш Ммбата. Понекогаш се случуваат природни феномени што науката не може да ги објасни. Ги гледаш козите во ливадана?

Сите се бели само една е црна и само Бог знае како се случило тоа.

– Добро, добро докторе, те разбрав. Нема на никого да кажам за детево, ама ти не кажувај никому за козата, важи?


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас жена ми за празниците ќе ја пратам малку во Солун…

12 Цртани ликови инспирирани од реалните луѓе