во ,

Докторе, кашлам и тешко дишам…

Реклама

– Докторе, кашлам и тешко дишам…

– Па дали пушите цигари?

– Пушам, ама не помага!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мртов пијан човек доаѓа дома и влегува во бањата, случајно погледнува во огледалото…

Тргнале жени по повод 8-ми март во Минхен со авион…