во , ,

Докторе, к’да ќе може да се…

Реклама

Жена ми роди сина пред некој ден. Иду у породилно да ги зему жену и бебе. Она иде напред с’с бебе и сретнуемо га доктора.

Трзам га настрану и тихо му викам:

– Докторе, к’да ќе може да се е*емо?

Он ми кима с’с око и вика ми:

– После 10 минута, ќе ми заврши смена. Ке те чекам на паркинг, лепотане!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На радио Куманово наградно прашање…

Драги ќе одам до соседот да земам едно апче страшно ме боли главата…