во ,

Докторе, мојата жена ја боли грлото и го изгуби гласот…

Реклама

– Докторе, мојата жена ја боли грлото и го изгуби гласот!

– Што да правам?

– Радувај се, човеку, радувај се…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца стари пријатели се среќаваат по 25 години и почнуваат да разговараат за децата…

Драга, што има за ручек…