во ,

Докторе помогнете ми, ме касна пчела!

Плавуша оди на доктор:

П: – Докторе помогнете ми, ме касна пчела!


Д: – Ништо страшно, сега ќе намачкам…

П: – Но како ќе ја фатите. Пчелата сигурно отиде некаде далеку!

Д: – Неее, ќе намачкам на местото каде ве касна.

П: – Аааа. Во паркот на една клупа.

Д (налутено): – Ќе го намачкам тој дел од телото каде ве касна и ќе ви помине!

П: – Така кажете докторе. Пчелата ме касна на лактот на раката. Уф колку ме боли!

Д: – Која точно?

П (невино): – Од кај да знам, за мене сите пчели се исти…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Фотографии кои ќе ви го подобрат расположението

Животот е кратко патување, живеј го!