во ,

Дошја Мујо куде брата му Хасу у Германију…

Дошја Мујо куде брата му Хасу у Германију и Хасо га сметстија у у хотел с’с 5 звезде.

Гледа Мујо беспрекорно средено ве-це, ставија руке на половину, замислија се и кажаја:


– Е да беше недеља па да се избањам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Перо нацртаја за прв пут слику и фалија се на другари. Едн га прашуе…

Жена отишла на забар. Седнала на столот и забарот започнал да работи…