во ,

Драга, што има за ручек…

Реклама

– Драга, што има за ручек?

– ИКЕА сендвич!

– Каков е тој…?

– Сите состојки се во фрижидерот, само треба да ги составиш!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе, мојата жена ја боли грлото и го изгуби гласот…

Разговараат две баби, па првата вели…