во ,

Драги, а ти какви жени сакаш повеќе, убави или паметни?


Трпе и Трпана воделе љубов цела вечер, па кога исцрпени легнале еден покрај друг, Трпана со тивок глас го прашува Трпе:

– Драги, а ти какви жени сакаш повеќе, убави или паметни?

Трпе се замислил ама брзо се сетил:

– Не Трпано, не сакам јас убави ни паметни, јас те сакам само тебе…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Е, ајде види што прави свињата…

Сакам сите мажи да се организираат во две колони. Едната нека биде со мажи кои се главни…