во , ,

Драги ќе одам до соседот да земам едно апче страшно ме боли главата…

– Драги ќе одам до соседот да земам едно апче страшно ме боли главата.

– Нели имаме аналгин дома?


– Да, но јас сакам аспирин.

– И Аспирин имаме…

– А капки за нос?

– Имаме..

– А капки за уши?

– Имаме…

– А Троксевазитоксидонтромецинонорекс?

– Ајде оди… ти па за еден секс ќе си скршиш јазик


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе, к’да ќе може да се…

Де бре Маре испадни од тоа кујната, апни и ти троа…