во ,

Ева го прашува Адам…

Реклама

Ева го прашува Адам:

– Адам, дали ме сакаш?

Адам одговара:

– А кого друг да сакам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа синот доцна дома и таткото го прашува…

20 Матурски фотографии кои покажуваат како изгледале матурантите кога телефоните сè уште имале жици