во ,

Еве со овие 1000 денари ќе купиш нешто за пиење, а со овие 1000 нешто за мезе…

Реклама

Командир на полиција имал роденден и сакал да ги почасти своите полицајци.

Викнал еден полицацец и му рекол:

– Еве со овие 1000 денари ќе купиш нешто за пиење, а со овие 1000 нешто за мезе.

Полицаецот ги зел парите и се упатил кон продавницата, но кога стигнал таму, веднаш се вратил назад кај командирот.

Командирот го прашал:

– Зошто се врати?

– Па јас командире се извинувам но заборавив со која илјадарка требаше да купам за пиење, а со која мезе.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15+ Познати личности пресоздадени со помош на AI како познати ремек дела

20 Фотографии од животни кои лесно можат да ви го разубават денот