во ,

Еден комшија го задева другиот…

Еден комшија го задева другиот:

– Комшија, твоето куче е бело, а се вика Жолтко, тоа баш не оди!

– Па и твојата жена се вика Лепа, па и тоа баш не оди! – му одговара комшијата.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Директорот на едно јавно претпријатие ги постројува сите вработени и им вели…

Ги носи поштарот пензиите, а една баба неписмена секогаш става крст како потпис…