во ,

Една баба полни 100 години и на својот сопруг кој има 99 му вели: Е мој Трпе Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да ти ја кажам мојата последна тајна…

Реклама

Една баба полни 100 години и на својот сопруг кој има 99 му вели:

– Е мој Трпе Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да ти ја кажам мојата последна тајна. Појди на таван и донеси ми ги двете кутии што

се наогаат од лева страна на последната сталажа.

Оди Трпе и после 5 минути се врака. Гледа во едната кутија 2 јајца а во другата 250.000 евра.Гледа Трпе и се чуди.

– Кажи драга што значат овие 2 јајца?

– Знаеш Трпе, во брак сме веке 78 години, секој пат кога не бев задоволна во кревет со тебе, ставав по 1 јајце во кутијата.


Трпе весел, насмеан, среќен оти само 2 пати не ја усрекил жена си гордо ја запрашал :

А, овие 250.000 евра??? Што значат тие?

Ех, Трпе, секогаш кога ќе ја наполнев кутијата одев на пазар и ги ПРОДАВАВ!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Татко и син гледаат ТВ кога одеднаш ѕвони некој на врата. Синот станал да отвори и му вика на татко му…

Малите внучиња ја прашуваат својата баба: Бабо, како дојдовме ние на овој свет…