во ,

Една вечер келнерката го прашала: Господине, дали е ова ритуал?

Цветко секој ден седел во кафана и нарачувал по три ракии.

Една вечер келнерката го прашала:

Реклама

– Господине, дали е ова ритуал?

– Не! Бевме тројца добри пријатели од војска, и се заколнавме кој ќе седне да пие, да пие и за другите двајца!

Продолжило се нормално и една вечер келнерката повторно му носи три ракија, а Цветко и вика:

– Врати една ракија!

– Зошто? Да не починал некој од пријателите?!

– Не! Јас престанав да пијам!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Хумористични ситуации од Том и Џери во кои секој ќе се пронајде

10 Илустрации кои докажуваат дека училиштето не е лесна задача ниту за децата, ниту за родителите