во ,

Една женска мисла случајно се нашла во машка глава…

Реклама

Една женска мисла случајно се нашла во машка глава…

Женската мисла погледнала наоколу, немало никој. Било темно и тихо. Викала мислата но никој не одговарал. После некое време покрај женската мисла поминала една машка мисла со огромна брзина.

Женската мисла се развикала:

– Ејјјјјј, кај си се затрчал, кај се сите останати?!

Машката мисла:

– Е како каде – сите се долу.


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 Илустрации покажуваат колку драстично се промени светот за само неколку години

Американецот вика: Јас сум мен…