во ,

Ене го во тоалет има проблем со триперот…

Малиот Трпе ја прашува баба му:

– Кај е тато?

– Ене го во тоалет има проблем со триперот и не може да го најде растворот.

А од купатило се слуша:

– Не го плаши детето имам проблем со твитерот не можам да си го најдам пасвордот!

Што мислиш?

28 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Гледаш ли, вака треба да правиш по три пати во неделата…​

Здраво шеќерче, тато е на телефон шо праиш, можиш ли мајка ти да ми ја дадиш на телефон…