во ,

Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени?

Тројца полицајци разговараат на интелектуални теми.

Првиот вели:

– Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени?

Вториот малку се подзамислува и додава:

– Тоа според мене се само хипотенузи.

Третиот намуртено вели:

– Јас мислам дека вие двајца се апсолутно импотентни да зборувате за прашањето.

Што мислиш?

30 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе си пушта порно и што да види, жена му главна улога…

Бев на роденден и сакав да си одам…