во ,

Еј дечки, сакате да го слушнете најновиот виц за плавуши?

Еден човек влегува во кафич и вели:

– Еј дечки, сакате да го слушнете најновиот виц за плавуши?


Шанкерот му вели:

– Пред да го кажеш, само да ти кажам дека јас сум русокос, мојата девојка таму е плавуша, двајцата боксери на онаа маса се плавуши, двајцата полицајци до нив се плавуши, и трите жени таму плавуши. Сега уште ли сакаш да го кажеш вицот?

– Ааа, не, не… кој ќе ви го објаснува цел ден!


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тато, тато, погледни го свидетелството…

КАКО ЗНАЕШ ДЕКА СИ МАКЕДОНЕЦ?