во ,

Еј дечко, го знаеш Коле?

Едно дете зае*ава еден џандар:

Еј дечко, го знаеш Коле?

Реклама

– Кој коле?

Овој доле!

Џандаров се изнервирал. Следниот ден пак истото?

Еј дечко го знаеш Коле?

– Кој Коле?

Овој доле.

Џандаров уште поеќе се изнервирал.

Следниот ден пак истото му се случило и не можел да трпи веќе.

Отишол кај шефот и му вика:Шефе иам проблем. Ме дупи едно дете нонстоп ми вика еј го знаеш Коле?

Ја му викам кој Коле а он ми вика овој доле.

– Епа сеа вака ќе направиш. Ќе му речеш ја знаеш Лидија?

Он Ќе те праша која Лидија ти ќе му кажеш качи се на к*р па видија.

Иде Џандаров следниот ден и го гледа детето и му вика:Абе дете… ја знаеш ти Лидија?

– Сестра му на Коле?

Кој Коле?

– Овој доле.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не ме јадете!!! Имам семејство, деца…

Две плавуши после полагање практичен дел од возачки испит…