во ,

Е како го биравте бе Блажо?

Се враќа Блажо дома:

– Маро, ќе те тепам.

Реклама

– Зошто бе Блажо?

– Биравме градоначалник …

– Е како го биравте бе Блажо?

– Па решивме кој има најголем, тој да е.

– И што се случи?

– Еми ги извадииме, ги наредииме на масата во кафаната….

– И кого избравте бе Блажо?

– Цветко го избравме …

– А Лазар не беше таму?

– Ти реков Маро, ќе те тепам!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жено изнервирај ме!

Пушти ме и ќе ти исполнам желба…