во ,

Жената го праќа мажот да купи кило полжави на пазарот…

Реклама

Жената го праќа мажот да купи кило полжави на пазарот… Меѓутоа, мажот среќава пријател кого долго не го видел, па отишле кај него да се исприкажат малку. Прикажувале, прикажувале, и така поминал цел еден ден…

Човекот тргнува дома и размислува како да се извлече пред жената. На крајот се сетил, ги ставил полжавите пред вратата и ѕвони… Кога жената отворила, мажот вели:

– Ајде, момци, уште малку па стигнавме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полицаец застанува човек и му вели…

Едно утро, некој тропа на вратата на бабата….