во ,

Жената се враќа дома со 2 торби со лименки пиво, 12 шишиња вино, 2 шишиња ракија…

Реклама

Жената се враќа дома со 2 торби со лименки пиво, 12 шишиња вино, 2 шишиња ракија, 1 вотка и 2 леба. Нејзиниот сопруг ја прашува:

– Ќе имаме ли гости?

– Не.

– Зошто ни е толку леб?


Неверојатен Попуст -30%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дали би сакале да ви понудам едни навистина посебни очила?

Сергеевич, каков беше тој земјотрес?