во ,

Жена отишла на забар. Седнала на столот и забарот започнал да работи…

Жена отишла на забар. Седнала на столот и забарот започнал да работи.

Работата била доста сериозна, па процедурата потрајала еден час повеќе од предвиденото.


Љубоморниот сопруг почнал да ѝ ѕвони сѐ почесто и почесто, а жената морала да му спушта зошто не можела да зборува.

Постојаното ѕвонење на 10 секунди го изнервирало забарот, кој по 10-тото ѕвонење не издржал, го грабнал телефонот и извикал:

– Престани да ѕвониш! Свршувам, плука и си тргнува!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дошја Мујо куде брата му Хасу у Германију…

Вотсон, според Вас, која од двете дами е мажена? Таа што го лиже или таа што го шмука сладоледот?