во , ,

Жено изнервирај ме!

Влав вика на жена му:

– Жено изнервирај ме!


– Зошто?!

– Брзо изнервирај ме!

– Ама зошто?

– Најдов Аналгин, утре му истекува рокот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Продавачот: Баш мора на 64?!

Е како го биравте бе Блажо?