во ,

Жено сега ќе си играме пожарникари…

Маж пожарникар и вели на жената:

– Жено сега ќе си играме пожарникари.

– Како?

– Епа на команда 1 ќе се соблечеш, на команда 2 ќе одиш во спалната, на команда 3 ќе водиме љубов.

После командата 3 жената наеднаш вика:

– Команда 4!

– Што е команда 4?

– Дај подолго црево, подолго црево!

Што мислиш?

9 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Русија 2077: Добредојдовте во надреалната руска иднина од Евгениј Зубков

40 Пати кога луѓето ги нашле своите двојници во најнеочекуваните места