во ,

Жено, се сеќаваш ли една зима кога бев на зимски риболов, па кога го погрешив патот…

Недела. Жената чисти низ дома, прави генералка. Мажот се враќа од риболов, целиот скиселен во фацата.

– Жено, се сеќаваш ли една зима кога бев на зимски риболов, па кога го погрешив патот и залутав, па заглавив во снегот и морав да преспијам во една колиба?

– Не ми се слушаат глупости кога имам еден работа преку глава, кажувај на кратко!

– Машко, три години…


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полицаец запира мафијаш и го прашува…

Што е ова? – заканувачки ја прашува сопругата.