во ,

Завршил погребот и најблиските заминале кај Перо…


Починала на жена му на Перо.

Завршил погребот и најблиските заминале кај Перо

Времето наеднаш многу се влошило почнало да светка и да грми многу силно.

Тогаш Перо излегол на тараса погледнал кон небото и рекол:

– Ете ја, стигна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Луѓе кои успеале значително да го подобрат својот изглед

Ајде сега кажи ми колку си имала пред мене?